Kedves Betegeim!

 

– 2022 július 30 és augusztus 22 között szabadságom töltöm külföldön. Távollétem ideje alatt a 0630/8695202 telefonszámon az előjegyzés továbbra is lehetséges, melyet asszisztensnőm, Gál Andrea végez helyettem ezen időszak alatt.

– A telefonszám hívható: munkanapokon 15:00-19:00 között.

– Amennyiben hívásukat épp nem tudja fogadni, abban az esetben – és ha szám kijelzéssel keresték – 1 munkanapon belül visszahívja Önöket, pénteki hívás esetén hétfőn.

– Online bejelentkezést ugyanezen időszak alatt csak a drcelekrisztian@gmail.com címre fogadunk, melyekre szintén Andrea fog válaszolni.

– A Facebook előjegyzés július 30 és augusztus 22 között szünetel, így kérem ott ne keressenek, mivel pihenésem ideje alatt nem fogom tudni ellenőrizni a postaládát.

– Az előjegyzéshez továbbra is az alábbi információk szükségesek, melyeket hívás vagy email küldése előtt készítsenek elő:

Név, Születési hely és idő, TAJ szám, Lakcím, Telefonszám, Email cím

– 2022 szeptember 01.-től a növekvő inflációs nyomás és az azt követő szinte minden járulékos költség (helységbérlés, orvosi szoftver díj, számlázó program díj, asszisztensi munkadíj, adóterhek, könyvelői költségek…stb.) egyidejű és számottevő emelkedése miatt sajnos szolgáltatásim díját is ezekhez kell igazítanom. Az új árjegyzéket megtalálják honlapom “Árak” menüpontja alatt.

– 2022 szeptember 01.-ig már előjegyzéssel rendelkező betegeim számára természetesen a korábbi árakon kerülnek kiszámlázásra szolgáltatásaim.

 

Megértésüket köszönöm!

Mindenkinek további kellemes nyarat és jó pihenést kívánok!

 

Dr. Cele Krisztián